Het blog met allerlei feitjes en weetjes over huizen!

Nieuws

Heb je een MAN TGX nodig? Kijk online!

Wanneer je een transportbedrijf hebt, dan kun je niet zonder goede trucks. Achter een truck kun je alles vervoeren wat nodig is. Of het nu gaat om een oplegger voor auto's, een koelwagen voor vis of vlees of een zeilwagen voor het vervoer van pallets. Maar voor welke truck ga je? Je kunt online heel goed een gebruikte MAN TGX vinden. Deze MAN TGX heeft door de jaren heen wel bewezen een echt goede truck te zijn. Een truck waar je weer jarenlang mee vooruit kunt. Wil je liever een nieuwe MAN TGX? Ook dan kun je online terecht. Sterker nog: je kunt zelfs een beschadigde MAN TGX aanschaffen voor de onderdelen.

Met een MAN TGX kun je alle kanten uit

Het kan zomaar zijn dat je hele wagenpark bestaat uit MAN trucks. Dan is het, als je dan op zoek gaat naar een nieuw exemplaar, wel zo logisch dat je weer kiest voor een MAN TGX. Maar hoe pak je het aan als je bepaalde bedrijfskleuren voert? Moet je dan specifiek op zoek naar een bepaalde kleur truck? Welnee! Je kiest voor de truck die past bij de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en die binnen jouw budget past. Je kunt deze truck, wanneer je deze eenmaal hebt gekocht, gewoon laten overspuiten en bestickeren. Zo past alles weer mooi bij elkaar.

Wil je je truck verkopen?

Is je bedrijf, door de jaren heen, veranderd? Is je core-business anders geworden en heb je niet meer alle trucks nodig die je hebt staan? Dan kun je een MAN TGX truck zelf verkopen, gewoon online. Je maakt goede foto's van de binnen- en de buitenkant en je zorgt dat je alle documentatie op orde hebt. Je kunt de advertentie uploaden en dan afwachten wanneer je wordt benaderd door een potentiële koper. Natuurlijk zorg je ervoor dat deze truck in een zo goed mogelijke conditie is en dat je kunt aantonen waar en wanneer onderhoud heeft plaatsgevonden.

Heb je ander materieel nodig?

Of wil je ander materieel verkopen? Je kunt op deze site terecht voor het kopen en verkopen van allerlei materieel. Het gaat dan niet alleen om trucks van alle verschillende merken, maar ook om heftrucks, reachtrucks, zeecontainers, diepladers en noem maar op. Het is altijd verstandig om eerst op deze site te kijken naar de verschillende opties. Het handige keuzemenu aan de linker kant van de pagina zorgt ervoor dat je heel goed een selectie kunt maken.

Geef een reactie