huisbazaar.nl

Het blog met allerlei feitjes en weetjes over huizen!

Nieuws

Je kledingkast verrijken met nieuwe items

De lockdown was nog maar net afgekondigd, of het kwam al in het nieuws dat er zoveel kleding via textielbakken binnenkwam, dat er opgeroepen werd voorlopig even te stoppen met kleding wegbrengen. Er waren niet genoeg medewerkers om de aanhoudende hoeveelheden te verwerken. Zoveel mensen gingen tegelijkertijd dus hun kledingkast opruimen bij de ingang van de corona-maatregelen. Dus je deed ze in een tas om deze op een later moment weg te brengen. Ineens was je kledingkast veel overzichtelijker. Het gaf een opgeruimd gevoel. Ook was duidelijk welke items je nog nodig had om je kledingkast aan te vullen. Kon dat jasje echt niet meer, was je toen aan nieuwe bikini en had je ineens gezien dat de zolen van een aantal schoenen te erg waren versleten? Mooi, dan was het tijd voor iets nieuws en kon je gericht op jacht gaan. Zo kwam ik er bijvoorbeeld achter dat ik nieuwe pumps en een paar gewone schoenen nodig had. Maar ja, dat aanbod is zo gigantisch. Waar begin je?

Schoenentrends 2020/2021

Een van de eerste dingen die ik altijd doe als ik mijn kledingkast wil gaan verrijken met een mooi nieuw item, is even checken wat de trends zijn. Je hoeft je daar natuurlijk niet altijd wat van aan te trekken, maar dan heb je wel even een overzicht van wat er nu in is en dat kan je op ideeën brengen. Aangezien ik twee paar nieuwe schoenen nodig had en ik het altijd wel belangrijk vind voor kwaliteit te gaan, keek ik op de website van Van Arendonk. Ze hebben daar een groot en goed assortiment. Zij gaven aan dat de lange cowboyboots komende herfst en winter niet mogen missen in je schoenencollectie. Ook de chelsea boot is bezig met een opleving. En natuurlijk de multicolor sneaker in donkere tinten die het goed doet en de retro sneaker van wit verwassen leer. Maar omdat ik geen nieuwe gympen nodig had, ging ik direct kijken bij het aanbod chelsea boots en had al vrij snel een mooi paar uitgekozen. Nu nog de pumps!

Hakjes met groot draagcomfort

Iets wat erg belangrijk is bij alle soorten schoenen, maar in het bijzonder voor pumps, is toch wel het draagcomfort. Zeker als je ze de hele dag draagt, is het van belang dat ze als gegoten zitten. Ik en vele andere dames kiezen daarom het liefst voor Peter Kaiser pumps. Deze staan namelijk bekend om hun ultieme draagcomfort en daarnaast ook de prachtige designs. Ze combineren een modern- klassieke stijl met liefde voor details. Kortom, alle ingrediënten waar pumps wat mij betreft aan moeten voldoen. Daarbij zijn ze te krijgen in verschillende hakhoogtes, dus van laag tot medium tot hoog. Als je dus niet zo’n enorme hakkenloper bent, kan je alsnog slagen bij dit fijne merk! Aangezien de pumps die ik wilde kopen alleen voor uitgaan bedoeld waren en bijvoorbeeld niet voor op mijn werk, heb ik een mooi paar met medium hoge hakken gekozen. Mijn kledingkast is weer helemaal up-to-date.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén