huisbazaar.nl

Het blog met allerlei feitjes en weetjes over huizen!

Nieuws

Foute kersttrui fuif!

Je hebt het misschien wel een keer op social media gezien, of een van jouw vrienden heeft het erover gehad. Een feestje waarbij iedereen kersttruien draagt die zo fout mogelijk zijn. Het creëert mooie taferelen om op de gevoelige plaat vast te leggen, en bovendien is het gewoon erg grappig. Het belangrijkste is dat mensen het naar hun zin hebben, dus besteed ook weer niet te veel tijd aan de Instagram mogelijkheden. Als de mensen een beetje meewerken kan het een ontzettend leuk feestje worden. Je wilt dat mensen zich dit feestje nog lang zullen herinneren, en wel om de goede redenen. Met die gedachte in het achterhoofd zijn hier een paar tips om een geslaagde foute truien fuif te geven!

Bedenk wie je uitnodigt

Uiteraard is het belangrijker dat iedereen er is waarvan je dit graag wilt. Het is dan ook onzin om bepaalde mensen niet uit te nodigen omdat ze misschien niet meedoen aan de kersttruien. Toch valt het redelijk uit de toon als iemand geen foute kersttrui wil dragen. Bedenk daarom of de mensen die jij graag wilt uitnodigen wel ontvankelijk zijn voor dit idee. Als dat het geval is, dan is dat top. Je kunt zelf waarschijnlijk wel inschatten of dat inderdaad zo is. Als er een enkeling is die je ervan verdenkt in normale kleding te komen, dan is het handig om een paar extra lelijke kersttruien aan te schaffen. Bij binnenkomst kan je deze dan aanbieden en zeggen dat ze pas binnen komen als ze de trui aan trekken. 99% Van de keren zal deze persoon inderdaad de trui aantrekken. Een beetje groepsdruk is soms handiger dan je denkt!

Maak jouw woning of de zaal zo lelijk mogelijk

Het idee van zo'n feest is dus dat het echt goed fout is. Dus je doet er goed aan om zoveel mogelijk kitsch te gebruiken als decoratie. Hoe extremer hoe beter. Juist rond deze tijd kan je voor een zachte prijs foute kerstdecoratie vinden. Een oversized kerststal, of vreselijke kerstballen vallen erg in de smaak. Als je echt dat stapje extra wilt gaan dan kan je vreselijk irritante kerstverlichting ophangen!

Kies foute activiteiten

Ikzelf ben een groot fan van karaoke. En welke liedjes lenen zich hier beter voor dan kerstliedjes? Je hebt nou al zo vaak Mariah Carey gehoord rond de kerst dat een paar keer extra geen kwaad kan. Zeker met een paar lekkere kerstborrels kan een karaoke een avond helemaal maken. Uiteraard wil je ook de hele avond door foto's maken om dit, hopelijk, memorabele feest vast te leggen!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén